zondag 19 december 2010

Fijne (rustige) kerstdagen.


Met deze foto van mijn kerststalletje wil ik jullie allemaal fijne dagen wensen, en bedanken voor alle leuke reacties op mijn weblog.
Ik hou een korte blog-stop, want iedereen is druk met de komende feestdagen en ik weet ook niet veel te melden op quiltgebied momenteel.
Vanmorgen nog een kwart van de kleine gekleurde blokjes geknipt voor mijn Sunshine and Shadow quilt. Nu kan ik voorlopig vooruit.
Ik ga met de kerstdagen niet stressen, maar heerlijk met kerstmuziek en kaarsen aan de blokjes aan elkaar naaien. Dat wordt genieten!

Over genieten gesproken: er is vannacht weer een flink pak sneeuw bij gevallen hier in Utrecht. Er ligt nu zo'n 20 - 25 cm sneeuw.

Als ik mijn huis uit loop, ben ik direct in een prachtig groot park, en dat zag er natuurlijk schitterend uit vandaag.

Heerlijk met mijn hondje door de sneeuw gewandeld. Het was best wel zwaar want het pad was niet meer te zien, maar ik waande me midden in een mooie kerstkaart!
Morgen naar Albert Heijn..... dat is minder met die sneeuw, dat wordt dus lopen.
Tot blogs na de kerstdagen!

2 opmerkingen:

  1. Je hebt groot gelijk hoor Floor. Ik hoop dat je heerlijke zult genieten van de kerstdagen en de prachtige sneeuw. Ik wens je een hele fijne tijd toe en tot 'ziens'. Liefs van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Floor, ik wens jou en iedereen die je lief is natuurlijk ook hele fijne feestdagen toe. Geniet er van! En wat een mooie foto van het besneeuwde park. Welke park is dit eigenlijk? (ik herken het even niet door de sneeuw ^_^) Fijne dagen en graag tot volgend jaar.

    BeantwoordenVerwijderen