dinsdag 1 januari 2013

Het is 2013!

Lieve lezers,
Een nieuw leeg en schoon jaar is begonnen!
Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het lezen van mijn berichtjes in 2012 en jullie leuke en lieve reacties daarop. Daar geniet ik altijd heel veel van.
Zelf heb ik voor dit nieuwe jaar maar één wens: dat het goed mag gaan met onze gezondheid en dat van de lieve mensen die bij ons horen.
Maar deze wens heb ik ook voor jullie, want is gezondheid niet het belangrijkste?
De rest moeten we zelf invullen en er iets leuks van maken.
Maar dat gaat zeker lukken, want we hebben vast allemaal alweer nieuwe plannen voor dit jaar gemaakt, vooral op quiltgebied.


Wij hebben een rustige maar gezellige kerst en oud- en nieuw gehad.
Vlak voor de kerst gingen we gezellig naar onze jongste zoon en schoondochter, waar we lekker hebben kunnen knuffelen met onze kleindochters.


Wat een heerlijk stel is het toch, en wat is dat kleine aapje al groot!
Met Lois samen heb ik met haar dino's gespeeld. Weer veel geleerd, want zij weet er alles van.
Je hebt planteneters en vleeseters, nooit geweten. Voor die vleeseters was ik best een beetje bang, maar Lois niet natuurlijk. (Oma speelde dat maar hoor Lois.....)


En kleine Sydney was druk bezig met haar speelgoed mobieltje.
Tja... daar kan je niet jong genoeg mee beginnen natuurlijk, het armpje moet alvast in de juiste stand groeien haha!
Maar het ziet er zo schattig uit, wat een bij-de-handje is het toch.

De eerste kerstdag heerlijk uit eten geweest met oudste zoon en schoondochter, en verder lekker met mijn lapjes in de weer geweest.
Want het is wel eens tijd voor een nieuw project..... maar daarover zondag meer.
Liefs,
Floor

7 opmerkingen:

 1. Die armpjes groeien vanzelf in de juiste stand! En dan ook nog eens vliegensvlug, ach je ziet het aan sydney. Dan heeft Maxime een vriendinnetje thuis om samen te 'chillen' zitten ze op de bank naar de tv te kijken en te twitteren! En leuk dat ze het dan hebben! Ik snap daar niets van.
  Jullie natuurlijk een erg goede gezondheid, dat is toch wel het meest belangrijke! Ben benieuwd naar je nieuwe project. Tot zondag dus,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook voor jullie een heel fijn, gelukkig en jaar vol gezondheid en creativiteit gewenst. Leuk de kleintjes en je hebt helemaal gelijk ze kunnen niet vroeg genoeg met de mobile beginnen, ze heeft er aanleg voor dat kun je zo zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Floor, gezondheid wens ik jullie ook van harte toe! En natuurlijk ook veel plezier in je hobby's en met je kinderen en kleinkinderen. Wat zijn die kids een juweeltjes!! Prachtmeiden, met als oma!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je mist pas iets als je het gehad hebt. Is het ook niet zo met gezondheid? Als je altijd gezond bent, sta je er niet bij stil dat het voor sommige heel anders is? Blij dat je weer terug bent hoor. Wat word je blij van die 2 stralende meisjes, geniet er maar van. Ze worden tegenwoordig veel sneller groot als vroeger.

  Groetjes Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen Floor, gelukkig ben je weer "in de lucht". Ik wens jou en je familie alle goeds op het gebied van gezondheid en creativiteit. Maak er een mooi jaar van samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie woorden Floor, onze gezondheid is inderdaad een belangrijk goed. Ik wens jou en iedereen die je lief is dan ook een mooi, gezond en creatief 2013 toe! Tot snel, Gert

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Floor,

  Ik loop hartstikke achter met lezen en reageren, dus nu maar even kort.
  Ik ben helemaal weg van die kleindochters van jou. Wat een schatjes. Ik kan me voorstellen dat je geniet als je bij die twee bent.
  Helemaal waar: een goede gezondheid is ontzettend belangrijk.

  Fijn weekend en liefs van mij,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen