maandag 31 januari 2011

Jarige Jet.....

Vandaag ben ik jarig, en ik niet alleen. Ja natuurlijk ook onze koningin, en dat is best leuk, want dan hangen de vlaggen voor me uit.
Als kind op de lagere school, was het helemaal feest. Eerst 's morgens kadootjes uitpakken, dan op school uitdelen en 's middags vrij, omdat de kroonprinses jarig was.
Kon ik dus weer fijn met mijn kadootjes aan de slag, want ik kreeg altijd leuke knutseldozen.
Maar wat leuker is..... mijn oudste zoon is ook jarig vandaag, 41 jaar geleden kreeg ik op mijn verjaardag mijn mooiste kado, een gezonde zoon.
Nou ja, krijgen....... dat zal ik toch niet zo willen noemen, want ik heb er 2 dagen hard voor moeten werken.
Maar moeder worden op je eigen verjaardag is toch wel heel bijzonder en dat blijft het elk jaar.
En alsof dat nog niet genoeg is,  mijn vriendin Gea is ook vandaag jarig!
Jammer dat ze te ver weg woont om even langs te wippen.


Voor mijn verjaardag kreeg ik deze mooie Trollbeads armband. Zelf uitgezocht natuurlijk, want ze hebben erg veel mooie bedels.
Op het blog van Yvon had ik haar armband al gezien, met prachtige bedels in verschillende kleuren, maar toen ik ze op de Trollbeads site ging uitzoeken, viel ik toch voor deze mooie neutrale bedels.
Gek is dat, ik heb dat met stoffen ook dat ik al die fleurige kleuren best mooi vind, maar toch meestal kies voor de wat rustiger kleuren.
Het voordeel van deze neutrale bedels is wel dat ik het bij alles kan dragen.
Zoals je ziet heb ik pas 7 bedels en 2 stoppers, dus hij is nog lang niet vol, maar hopelijk komen er nog heel veel verjaardagen, zodat de collectie wordt uitgebreid.
Aan de 4 vriendinnen die vanmorgen koffie kwamen drinken geld gevraagd i.p.v. bakken met leuke voorjaarsbollen die ik anders altijd graag krijg, want nu kan ik weer een paar bedels kopen, dat staat toch leuker. Dus dat wordt weer lekker wat moois uitzoeken.


Van mijn S & S quilt heb ik ondertussen al een kwart van de bijna 900 kleine mini blokjes aan elkaar genaaid (links boven).
Ben nu aan het 2e kwart bezig, dus dat schiet al lekker op.
Ben zo benieuwd hoe hij er uit ziet als hij klaar is..... nog "even" geduld.

5 opmerkingen:

 1. Hé, jarige Floor, van harte gefeliciteerd! En ook je zoon natuurlijk. Grappig, onze oudste (en enigste)dochter is ook deze maand 41 geworden. Wat een leeftijd al hè?! Je hebt een prachtig cadeau gekregen. Slim om geld te vragen om de armband aan te vullen.
  Je S&S ziet er zo al ontzettend mooi uit. Wat een werk!!! Maar zo'n enig resultaat. Complimenten hoor! Nog een hele fijne avond met veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag. Fijne dag gewenst. En wow wat een schitterende armband heb je gekregen. En die andere bedels? Ach ik hoop dat je nog heel veel verjaardagen bedels zult kunnen vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, jarig Jetje! Wat een prachtige armband, heel mooi in deze neutrale kleuren. Oohhh gaaf, je mag nog meer bedels uitzoeken.
  Ook felicitaties voor je jarige zoon, bijzonder hoor!
  Je quilt wordt mooi, wel heel veel werk al die kleine blokjes maar dan heb je ook wat als hij klaar is.

  Fijne avond nog hè!

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Floor! En wat een feest: zoveel verjaardagen op 1 dag: dat moet gewoon een goed teken zijn ^_^ Je hebt een mooie armband gekregen, in een mooie kleur. En je quilt wordt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ALsnog van harte gefeliciteerd Floor.
  Geen kaart, ik was te laat met op de post doen.
  Dan maar via deze weg. En ook gefeliciteerd met je zoon. Wel lastig misschien op dezelfde dag jarig?
  Mooi kado heb je uitgezocht trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen