zondag 5 februari 2012

Drukke week werd toch rustig...

Eigenlijk had ik een hele drukke volle week voor de boeg, maar soms lopen dingen anders dan gepland.
Eerst was ik jarig afgelopen dinsdag.
Dat werd een gezellige maar ook rustige dag. 's Morgens wat vriendinnen op de koffie en 's avonds uit eten met mijn man.
Verleden week zondag had ik het al een beetje met de kinderen en kleinkinderen gevierd bij mijn oudste zoon die ook dinsdag jarig was. Alweer 42 jaar! Jeetje wat gaat de tijd toch snel.
Ik werd 64 jaar, maar soms heb ik het gevoel dat hij mij gaat inhalen.....

Maar kijk eens wat een kaarten ik gekregen heb! Ben gek op kaarten en ze hangen nu gezellig allemaal op de koelkast. (Sorry Willeke, maar jouw kaart kwam later en toen hing alles al, dus die staat niet op de foto, maar hij hangt er natuurlijk wel bij).

Van mijn man 3 bedels gekregen voor mijn Trollbeads armband, die raakt nu al lekker vol, hij wordt steeds leuker.
Weet je wat ik van mijn vriendin Gea kreeg? On-line-per-post-rozen!
Ooit van gehoord? Natuurlijk kan je bloemen bestellen met de Fleurop, maar ik kreeg gewoon een dikke enveloppen door de brievenbus. Maak hem open.... zit daarin een plastic omhulsel met daarin 10 witte rozen, gewoon droog in de verpakking!
Snel in een vaas gezet natuurlijk en ze staan nu nog gezellig op mijn tafel. Had ze - als moderne vrouw - on-line besteld. Het moet nu toch niet gekker worden!
Verder heb ik van andere vriendinnen die op de koffie kwamen nog geld gehad, daar koop ik nog een paar bedels voor, heel leuk!

Waar ik het dan zo druk mee had?
Nou, woensdag had ik bee in Lopik (weer verhuisd van Benschop).
Was weer heel gezellig zoals altijd.
Vrijdag was er les bij Carol Cox, dus ook daar naar toe natuurlijk - omdat het ook zo  
g e z e l l i g   is!
Op de terugweg was er al sneeuw gevallen en durfde ik nog net door het dunne laagje te fietsen, wat weldra dikker en dikker werd.

Zo ziet het er nu uit bij ons. Sneeuw en ijs en veel pret op de fortgracht.
Heel gezellig voor de mensen die van schaatsen houden, maar niet voor mij.
Had eigenlijk zaterdag weer een bee in Utrecht, maar durfde niet door de sneeuw te fietsen en een bus komt daar niet.
Ondanks de posters die overal hingen met "WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR" (strooien) van de gemeente, was het hoofdfietspad van hier naar de stad niet gestrooid, dus afzeggen. Heel jammer.
Zondag zou ik naar de Curiosa-beurs in Utrecht, maar ik kon er niet toe komen om mijn auto sneeuwvrij te maken en in dat ijskoude ding te stappen..... bleef liever bij de kachel.
Vandaar dat het toch nog een rustige week werd, wat weer goed was voor mijn huisjes.

Dan maar achter glas genieten van de vogels die de hele dag af en aan vliegen om hier in de tuin te eten.
Ja, er zit er maar één, een brutale, want als ik klaar sta met mijn camera, durven ze niet.
Sneu hè, voor de eendjes en waterkipjes. Hun vijvertje wordt steeds kleiner en veel voedsel hebben ze niet.
Eigenlijk zou ik ze het liefst allemaal mee naar binnen nemen, lekker warm bij de kachel...... o, wat ben ik toch een koukleum!

Tot slot nog dit:
http://www.mmkarnhem.nl/NL/agenda/tentoonstellingen/six-yards-guaranteed-dutch-design


Op deze link staat informatie over een Vliso-stoffen tentoonstelling in Helmond (met dank aan Mieke).
Prachtig al die kleurige Afrikaanse stoffen!
Mochten jullie in de buurt wonen, het is vast de moeite waard.
De stoffen zijn daar ook te koop, maar wel per 6 yard.
Ik denk dat ik maar lekker thuis blijf, net zo lang tot het voorjaar weer komt......

8 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd, wat ben je heerlijk verwend. De armband is prachtig. Heerlijk om zo verwend te worden. Mooie plaatjes laat je ook zien, wat is de natuur toch mooi in alle jaargetijden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog even volhouden Floor, de elf stedentocht komt er aan of niet natuurlijk. Van de week wel genoten van de film de hel van 63. Ik vind het weer prachtig, maar durf niet zo goed de straat op. Want o als je onderuit gaat, moet er even niet aan denken. Al mijn botten en botjes zijn nu nog heel en goed te gebruiken.

   Groetjes Ria.

   Verwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd, leuk die troll beads, en je week klinkt ook helemaal lekker. Ik ga gauw door met mijn 40, bijna klaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Floor, alsnog van harte gefeliciteerd! Ik vind dat je het de afgelopen week nog best druk hebt gehad ondanks dat er een paar dingen niet door gingen.
  En ohoh, wat ben jij een koukleum, nog erger dan ik LOL
  Ach meid, nog even doorbijten, lekker quilten in je warme huis en voor je het weet is de lente echt in aantocht (sprak zij hoopvol.....)

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat was een afwisselend weekje Floor. Je bent lekker verwend met je verjaardag, maar je hoeft niet bang te zijn dat je zoon je inhaalt hoor. Hoe hard hij ook probeert, dat lukt hem nooit, haha. Onze DD is in januari ook 42 geworden. Wij zijn ook van die warmte-mensen. Kacheltje lekker hoog. Maar wel af en toe een frisse wandeling hoor.
  Fijne week, met heel veel leuks.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee hoor, ik zal je niet inhalen.

  Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Floor, al is het te laat, toch nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wens je nog heel veel gezonde en creatieve jaren toe samen met al je dierbaren. Fijn, dat al je lezers er van mogen meegenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Natuurlijk ben ik weer veels te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Hoewel het wel mooie plaatjes oplevert, ben ik niet zo'n liefhebber van dit winterse weer. Wel lekker quiltweer, maar ook erg koud ^_^

  BeantwoordenVerwijderen