donderdag 18 april 2013

Mooi boek!!!

Normaal schrijf ik altijd alleen in het weekend een berichtje, maar nu kreeg ik vanmorgen het boek dat ik al een tijdje geleden besteld had bij Marcha, en dat wil ik jullie even direct laten zien.
Het is het boek van Di Ford "Primarily quilts", uitgegeven door Quiltmania.
In één woord: schitterend!


Di Ford ontwerpt echt zulke mooie quilts en gebruikt daarvoor prachtige "stoffige"stofffen, of zoals dat in de Quiltmania staat: gepatineerde kleuren. Dat klinkt eigenlijk wel veel mooier dan stoffig vind je niet?


Hier kan je zien welke patronen er in staan. Ook het al bekende patroon "Phebe" staat er in
Als je van antieke quilts houdt, echt een aanrader. Het enige nadeel is.... je moet wel 120 jaar worden om al dat moois te maken.


Hoe vind je deze dan....


Deze sampler is ook al zo mooi.
Eerst al mijn projecten maar afmaken en dan hier iets gaan uitzoeken.....zucht... kan bijna niet wachten...maar naar de mooie foto's kijken en daarvan genieten is ook al een feest!

9 opmerkingen:

 1. Oh wow, prachtig! Toevallig stond ik vanmorgen met de QM in mijn hand met een artikel en quilts van haar. Ooooooohhhhhhh.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Floor!! Wat prachtig!! Dat is nu een boek wat ik ook echt heel graag wil hebben....
  Geniet ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat mooi. Ik ga naar Nantes volgende week en ik doe bij haar een workshop en vraag dan natuurlijk of ze het boek dat ik ,NATUURLIJK ga kopen, wil tekenen. Ik word al helemaal zenuwachtig van spanning en plezier.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is nu net het soort boek waarnaar ik al lang op zoek was, heel erg bedankt voor jouw gouden tip! Ik ga het gauw bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ik ga het boek morgen kopen. Ik verheug me erop.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zal hem binnenkort ook gaan kopen hij lijkt me zo mooi. Veel plezier met je prachtige boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh Floor, wat doe je me aan. Wat een prachtig boek is dit. Zit ik mezelf net helemaal gek te maken dat ik het boek van de Sylvia Bridal Sample (weet niet eens of je het zo schrijft) wil kopen laat je me dit zien.
  Ik moet dan wel 200 worden voordat is zoiets moois kan maken.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is nou echt een boek voor smulpapen. Prachtig! Ik wil ook minstens 300 worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het lijkt mij een erg mooi boek Floor. Mijn exemplaar is besteld en wordt komende week uit Frankrijk opgehaald. Dus ik moet nog even geduld hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen