woensdag 23 maart 2011

Wat een verrassing!!!

We waren zondag op verjaars visite bij onze jongste zoon en zijn vrouw, ze werd 40 jaar die dag.
Het was natuurlijk weer heel gezellig, en het is ook altijd leuk om onze kleindochter Lois weer te zien, te knuffelen en te spreken.
Haar kamer is nu helemaal af, het is prachtig geworden, maar ik had helaas mijn camera niet bij me.
Maar...... er was wel een filmpje opgenomen van Lois, en dat werd vertoond op de t.v.
Ach gezellig, dachten we, misschien weer leuk een filmpje van school of zo iets, maar..... er kwam een hele grote verrassing!
Kijk maar eens wat onze Lois (5 jaar) vertelde:

We waren zo verbaasd, dat we even helemaal niks konden zeggen, maar gelukkig lukte het daarna wel om te laten zien hoe blij we waren!
Jaren heeft het geduurd eer dit tweede wondertje zich wilde aandienen.
Eigenlijk hadden ze de moed al opgegeven en alle baby spulletjes verkocht, maar goed, die moeten nu dan maar weer worden aangeschaft.


Natuurlijk was er ook al een foto. Die hangt nu bij ons in de kamer, en ik kijk er steeds naar en spreek de kleine moed in om goed te groeien en gezond te worden.
Wij kunnen niet wachten tot begin oktober als de kleine gaat komen.
Lois wil eigenlijk alleen maar een zusje, want ze vindt jongens stom. Ach ja, dat zal wel veranderen als ze een jaar of 13 - 14 is, maar nu wil ze een zus.
Ik zal voor haar duimen.... hoewel... dat is nu toch al te laat, dat is al besloten van hoger hand.
Lieve Lois: een broertje is ook heel leuk!

3 opmerkingen:

 1. Nou joh Floor, wat een geweldige verrassing voor jullie!! Wat heerlijk om uit te kijken naar een kleintje. Hoe oud is Lois nu? Dat zal voor haar ook heel erg spannend zijn. Dat wordt misschien voor jou fantaseren over babyquiltjes en zo. Ontzettend leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Floor, wat een superverrassing! Oohhh heerlijk, nog een keer oma worden. Dat wordt weer genieten. Schattig zoals Lois reageert.

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het filmpje nog niet kunnen bekijken (want ik zit nu op het werk), maar ik ga je hierbij toch alvast van harte feliciteren. Leuk dat jullie weer een kleinkind erbij krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen