zaterdag 7 april 2012

Gelukkig.


Hier kan ik nou zo gelukkig van worden!
Een paar takken van het krentenboompje uit de tuin in de mooie witte, lange, smalle vaas die nog van mijn moeder is geweest.
Meer heb je toch niet nodig vind ik..... (nou ja, en lapjes natuurlijk)
Mijn moeder was ook gek op vazen en die vazentik heb ik van haar, want mijn kast puilt uit van alle maten en vormen en soms mis ik dan nog net die ene.

Ik sta nog steeds in de "ruststand" en heb ook niets te laten zien deze week.
Dus wens ik mijn lieve lezers hele fijne en rustige paasdagen!
Liefs,
Floor

6 opmerkingen:

 1. Het is ook een mooie combinatie, ook met dat kleedje er bij. Genieten.
  Doe lekker rustig aan hoor. Jij ook hele fijne Paasdagen Floor, met allen die je lief zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Floor wat vervelend dat je je nog steeds zo naar voelt. Geniet van je mooie takken, leg er een paar mooie lapjes naast, als je ze steeds ziet krijg je misschien wel snel weer zin om er een naaldje bij te zoeken, en ze aan elkaar te naaien. Fijne dagen en tot later Ria.

   Verwijderen
 2. Een prachtige combinatie. Ik geniet met je mee, wat akelig dat je niet fit vent, gebrek aan energie. Kwam het zonnetje maar weer terug, daar zouden we allemaal van opknappen. Geniet van de paasdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie takken en het komt vanzelf wel weer. Fijne dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Truus Huijskes8 april 2012 om 19:33

  Floor, je vingers zullen jeuken om weer aan het werk te gaan met de lapjes. Vooral niet krabben maar veel naar mooie dingen kijken zoals die prachtige vaas met bloesemtak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi plaatje, die witte vaas met de witte bloesems erbij. Ik hoop dat je snel weer wat opknapt, ik vond je er zaterdag inderdaad moe uitzien. Snuffel af en toe lekker tussen je lapjes, en rust lekker uit, dan gaat het hopelijk snel beter.

  BeantwoordenVerwijderen