zondag 17 april 2011

Ik heb een Award gekregen!

Voor het eerst in mijn leven heb ik een Award gekregen!
Nou dat is best leuk hoor! Ik kreeg hem van Yvon (http://dutchquilts.blogspot.com/ (normaal doe ik dat anders dat verwijzen naar een website, maar er is van alles veranderd aan Blogger, en dan snap ik het één en ander niet meer, dus dan maar zo.
Ik heb de Award dus ook NIET gekregen wegens het handig omgaan met de computer haha!Yvon omschreef het zo:
"Ze krijgt hem omdat ze zulke mooie quilts maakt en ook haar laatste Amish popje is echt super mooi!"
Nou, heel lief, dank je wel voor de complimenten Yvon!

Voorwaarden zijn wel dat ik iets over mezelf vertel in 5 vragen en dat ik de Award weer doorgeef aan 5 andere bloggers die niet meer dan 100 volgers hebben. En ook de link plaatsen van wie ik de Award gekregen heb.O.k., dan nu de antwoorden op de vragen:
WAAROM BEN JE MET BLOGGEN BEGONNEN?
Ik ben er mee begonnen nadat ik verschillende leuke blogs had bekeken die allemaal over patchwork en quilten gingen.
Ik had al best een hoop quilts gemaakt, en vond het leuk om die nou eens aan iedereen te laten zien die er belangstelling voor heeft.
Het is ook leuk om mijn verhaal kwijt te kunnen over wat ik aan het doen ben, en over mijn tuin en de huisdieren.
Door het blogger heb ik een beetje het gevoel dat ik bij een grote quilt-familie hoor.

WELKE SOORT BLOGS VOLG JE?
Eigenlijk alleen maar blogs die over Patchwork en quilten gaan.
Ook volg ik er maar weinig, omdat het best veel tijd kost om alles te lezen. Dus liever een paar goed volgen en veel half, zeg maar.

WAT IS JE FAVORIETE KLEUR?
Moeilijk om dat te beantwoorden. Ik hou met quilten wel van bruin en groen tinten, maar gebruik eigenlijk wel alle kleuren, maar het liefs z.g. "vuile" kleuren, dus die een oude uitstraling hebben. Ben ook gek op antieke stofjes. Echte felle kleuren zal je bij mij in mijn stoffen-laden niet aantreffen, en van geel hou ik ook niet.

WAT IS JE FAVORIETE FILM?
Ook moeilijk, omdat ik veel films wel mooi vind, maar toch liever een boek lees.
Mooie films zijn bijvoorbeeld: Seven Years in Tibet en The girl with a pearl Earring (over de schilder Johannes Vermeer)
Maar de laatste prachtige film die ik gezien heb heet: Amish Grace, en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat zich in een Amish gemeenschap heeft afgespeeld.
Het gaat over de moord op kinderen in een Amish schooltje, maar dat zie je niet gebeuren gelukkig.
De film gaat eigenlijk over vergeven en hoe moeilijk dat is.
Echt een schitterend verhaal!

WELK LAND ZOU JE NOG GRAAG WILLEN BEZOEKEN?
Ik zou nog heel graag een keertje naar Schotland terug willen, maar Noorwegen en IJsland, lijken me ook heel erg mooi.
Misschien komt het er ooit nog van!

De Award moet ik nu nog aan 5 mensen doorgeven.
Ik zou hem ook aan Yvon willen geven voor haar weblog:http://the5oaks.web-log.nl/ennovy/, maar dat kan natuurlijk niet, want van haar heb ik hem net gekregen.

Dan gaat er één naar: Chris, http://chrisjones.web-log.nl/.
Haar weblog vind ik altijd zo gezellig! Ze verteld van alles wat, ook blogt ze vaak wat nieuws met veel foto's. Echt gezellig om bij haar op bezoek te gaan.
Natuurlijk maakt ze ook hele mooie dingen!

Dan gaat er een Award naar: Inge, http://ingesquiltverhalen.web-log.nl/
Ook zij schrijft vaak een nieuw bericht met hele leuke verhalen met veel foto's.
Ze vindt zelf dat ze teveel praat, maar dat is helmaal niet zo hoor, het is reuze gezellig, net alsof ik zelf een beetje haar avonturen (bezoeken van quiltwinkels bijvoorbeeld) meemaak. Ook maakt ze natuurlijk leuke dingen waar we dan allemaal van meegenieten.

De volgende Award gaat naar: Gert, http://gertvr.livejournal.com/
Gert quilt nog niet zo lang, maar is heel erg enthousiast! Wil alles doen en alles leren en het gaat hem ook nog heel goed af! Ook het echte quiltwerk waar hij pas mee begonnen is ziet er prachtig uit.
Hij werkt in de quiltwinkel waar ik de meeste van mijn stoffen koop, en een quiltende man.... dat vinden de meeste vrouwen erg leuk, dus hij heeft veel fans!

De laatste Award die ik wil uitdelen (helaas ik weet er maar 4), is aan: Willeke http://www.colourfulaffairs.blogspot.com/
Zij is ook altijd super enthousiast en bedenkt steeds een nieuwe leuk project, want ze vind alles leuk!
Ze houd van felle kleuren en maakt daar mooie dingen mee.
Er was even een dipje ontstaan in het bloggen, en dat was jammer, maar nu komen er weer meer leuke berichten met foto's zodat we weer gezellig mee kunnen genieten!

Ik heb mijn taak volbracht en hoop dat mijn Award ontvangers dat ook willen doen.
Maar voel je niet verplicht, misschien hebben jullie er al eens één ontvangen, en het houdt natuurlijk een keer op.
Liefs van mij en ik ga door met het genieten van jullie weblogs!

5 opmerkingen:

 1. Dag lieve Floor. Bedankt voor de Award, héél lief van je. Ik ga even nadenken over de vragen en dan kijken wat ik er mee doe.
  Jij hebt je award dik verdiend hoor! Ik kom ook graag bij jou op bezoek. Je hebt helemaal gelijk, ik heb ook het gevoel dat ik bij een grote familie hoor. Héél gezellig. Lieve groet van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor Floor, dat ik van jou een award heb gekregen. Ook ik ga even nadenken over de vragen en zal proberen om ze morgen te beantwoorden.
  Ik vind het hier bij jou ook reuze gezellig, soms ben ik "een stille lezer" door tijdgebrek. Overigens......ik praat echt wel heel veel, hoor LOL

  Groetjes,
  Inge

  http://ingesquiltverhalen.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Floor. Fijn dat de anderen jouw werk zo waarderen, je hebt het echt verdiend. Geniet ervan. Fijne zonnige dag Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hello Floor, congratulations! I followed you from Chris's blog we have been blogging friend for about a year now. Love your darling Amish doll and your lovely "Viola's bouquet--ours are not bloom yet-- but maybe in a month. Spring is just about to pop in Iowa!

  Have fun with your blog and others-- it's exciting to share with others from all over the world. I will visit you again soon.

  Hugs, Carolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Floor, gefeliciteerd met je award, en wat lief dat je 'm aan mij door gegeven hebt. Ik ben op dit moment wat druk met andere zaken, maar zal er binnenkort zeker iets over melden op mijn blog. Geniet van het heerlijke weer, fijne pasen en tot gauw.

  BeantwoordenVerwijderen