dinsdag 26 april 2011

Druk met al mijn projecten.

Een fijne rustige Pasen gehad, met prachtig weer, dus echt quiltweer!
Ben met van alles bezig momenteel, en nieuwe projecten staan weer op stapel.
Mijn Sunshine and Shadow quilt schiet lekker op. Ben aan het vierde kwart met de kleine gekleurde blokjes bezig. Daarna alles in elkaar zetten en dan kan het quilt-festijn beginnen, en dat zal een hele tijd gaan duren. Hij ziet er nu al prachtig uit met al die kleuren.
Als de top af is komt er een foto, dus nog even geduld.


Met mijn sterretjes gaat het ook prima. Ik werk er niet zo vaak aan, zo af en toe maak ik er eentje.
Ben nu in mijn "blauwe periode". Dus eerst alle blauwe lapjes. Bovenin zie je ze bij elkaar liggen. Die andere kleuren had ik al eerder gemaakt.
Als je de blauwe bij elkaar doet, krijg je meer één geheel. Dat wil ik dan over laten lopen in een andere kleur en dan die kleur weer over laten lopen enz. Ik denk dat dit mooier is dan alles door elkaar. Het wordt mij al snel te onrustig.
Omdat ik zelf nogal onrustig ben, houd ik van rust om me heen, ook in wat ik maak en waar ik naar kijk.

Gelukkig heb ik ook wat te quilten, want dat vind ik altijd zo'n leuke afwisseling. Mijn ronde vormen quiltje is doorgeregen en die ben ik nu aan het quilten. Als hij klaar is kan ik tegen die tijd wel beginnen met mijn Amish quilt.Dan de mola met de vogels. Die wordt al heel fleurig. Er komen steeds meer lapjes op en dat maakt het zo leuk. Het is ook weer een gezellig werkje om af te wisselen. Maar ik kan dit niet als bijvoorbeeld de t.v. aan staat. Met dit prutswerkje heb ik echt stilte en alle aandacht nodig.
Als hij helemaal klaar is komt er natuurlijk nog een foto.Ik kan het niet laten, even mijn tuin laten zien! De sieruien en de Akelei staan heerlijk te bloeien, vooral nu ik gisteren toch maar gesproeid heb. Het was zo verschrikkelijk droog in de tuin!
Eigenlijk zou ik wel een tuin-weblog kunnen beginnen, zoveel is er te vertellen en te laten zien.Het zijn ook zulke prachtige bloemen, elk jaar komen er meer bij, want het zaait zich lekker uit.
Verder heb ik nog een aantal nieuwe projecten op stapel staan (anders zou ik me maar vervelen.....), maar daarover een andere keer.

http://juudsquilts.blogspot.com/ Kijk even hier bij Judith, die is momenteel in Ohio bij de Amish.
Als je helemaal terug kijkt zie je haar hele reis. Heerlijk om te lezen, ben ik er ook een beetje bij!

4 opmerkingen:

 1. Je maakt me wel een beetje nieuwsgierig hoor, wat je allemaal in gedachten hebt. Maar een mens moet nu eenmaal idealen hebben anders gaat het niet goed. Wat worden je papegaaien mooi zeg. De sterretjes komen me wel bekend voor zitten ook in mijn varia hex. Veel plezier en succes met alles. Groetjes Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap wat je bedoelt met alle kleuren bij elkaar plaatsen, dat geeft inderdaad wel een rustiger beeld. Het ziet er nu al leuk uit, en ook je Mola wordt prachtig. Om even je vraag te beantwoorden die je op mijn blog stelde (ik heb je mailadres niet, vandaar maar even hier). Ik heb de opbergdoos via internet besteld. Deze was 29,95 euro (excl. verzendkosten) en je vindt 'm hier:
  http://www.hobbyvision.nl/Product/142182/_p_Opbergdoos_voor__Sulky_en_M/S0001/Mettler_opbergdoos.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Floor, wat leuk dat je me gevonden hebt!! We hebben het heerlijk naar ons zin, maar eerlijk is eerlijk na twee weken is het zalig om weer naar huis te komen. Ik zal je zeker gaan volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je toch een leuke dingen onder handen! Ik ben nog steeds weg van die mola. Dat wil ik óók leren!!

  BeantwoordenVerwijderen